Equip

El nostre equip és especialista en Gestió Empresarial,
en Dret de la Propietat Intel·lectual i Industrial i en Enginyeria (industrial i química).

Aquesta interdisciplinareitat aporta als nostres clients una visió dels casos a l’ensems basada en el coneixement i l’experiència i alhora en la creativitat en els enfocs; que ens permet obtenir un alt percentatge d’èxits en els casos que portem.

Àrea d’assessorament empresarial

ÀNGELS YÉCORA GALLASTEGUI

Titular de l’agència

És Agent de Marques i Dissenys de la Unió Europea i Internacionals; essent representant Professional Oficial davant l’EUIPO (European Union Intellectual Property Office) i també davant l’OMPI (Oficina Mundial de la Propietat Intel·lectual).

També és Agent Oficial de la Propietat Industrial a Espanya, col·legiada, havent aconseguit aquesta titulació per oposició davant el Ministeri d’Industria d’Espanya.

L’Àngels és, a més, Màster en Gestió i Administració d’Empreses per l’Escola Superior ESADE; havent obtingut la titulació de: “MIM”: Master in International Management.

Amb anterioritat es va llicenciar en Filosofia i Ciències de l’Educació a la Universitat de Barcelona. (U.B.).

Coneix diverses llengües a nivel parlat i escrit: Català, Castellà, Anglès, Francès i Alemany.

Es dedica des de fa més de 20 anys a l’assessorament i la gestió en la via administrativa dels Actius de Propietat Industrial i Intel·lectual de diverses empreses i entitats en els àmbits públic i privat; tenint com a especialització l’estratègia de defensa de Signes Distintius i Dissenys.

Àrea Jurídica

JOSEP CRUANYES TOR

Advocat

És advocat en exercici des de l’any 1985; especialitzat en Dret de la Propietat Intel·lectual i Industrial i també en Drets del Patrimoni Cultural.

En Josep prové d’una nissaga d’advocats, a més a més del Dret ha conreat també la seva passió pel coneixement de la Història.

És per això que, a banda d’haver-se llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, és també llicenciat en Història per la mateixa Universitat.

D’entre els càrrecs representatius que ha tingut destaquen l’haver estat Cap de la Secció de Dret de la Propietat Intel·lectual del Col·legi d’Advocats de Barcelona, i també haver estat director de l’Agència de Protecció de Dades de Catalunya.

Assessora múltiples associacions de creadors en les que participa moltes vegades també com a membre de les seves juntes de govern. Al despatx porta l’activitat contenciosa i en general tot els plets en representació dels nostres clients; essent el seu estil molt incissiu, creatiu i sobretot molt efectiu amb excel·lents resultats.

Àrea Tècnica

RAMON PEÑALOSA RODRÍGUEZ

Tècnic col·laborador – Professional independent

Enginyer Industrial, especialitzat en la branca de Maquinària, des de l’any 1985.

En Ramon destaca en l’assessorament i redacció de memòries de patents i models d’utilitat des de l’any 1990.

El punt fort d’en Ramon és que combina la seva activitat professional amb la de pèrit judicial especialitzat en la valoració de les condicions de patentabilitat (novetat, i activitat inventiva sobretot), qüestió que el fa molt bon coneixedor de les característiques i forma que han de tenir les memòries tècniques per ser efectives.